Grandahl-hr.dk © 2008                    

 

 

 

 

NYHEDER:

 

Du har mulighed for at spare penge:

Grandahl HR & Coaching har nu i samarbejde med KEA mulighed for, at tilbyde og skrædersy virksomhedstilrettede kurser med VEU-godtgørelse samt SVU-godtgørelse inden for områderne ledelse og kommunikation. Du kan til enhver tid kontakte mig for et uforpligtet møde om jeres uddannelses- og udviklingsmæssige behov.

 

Diplomuddannelsen i Ledelse:

Nu underviser jeg også på Diplomuddannlsen i Ledelse. Jeg har indgået en aftale med Professionshøjskolen UCC i København, hvor jeg underviser i Det Personlige Lederskab som omhandler fagene Professionelt lederskab samt Lederskab og kommunination - en super god og spændende uddannelse. Link til uddannelsen

 

Coaching for ledere - ny uddannelse:

Så er den statsanerkendte "Coachuddannelse for ledere" også kommet på palletten. Så er du leder med interesse for coaching, som ønsker at styrke dine ledelseskompetencer og igennem en coachende tilgang, at blive en bedre leder, kan jeg klart anbefale dig uddannelsen.

 

Det er en daguddannelse på merkonom/akademiniveau. Hvor du får en statsanerkendt eksamen i Coaching, der er kompetencegivende til 10 ECTS point. Yderligere har du mulighed for at søge SVU godtgørelse.

 

Du kan læse mere om uddannelsen her.

 

Ansøgning om SKI Managementaftale

Grandahl HR & Coaching er indgået i et konsortium, der i fællesskab har ansøgt om en SKI (Statens- og Kommunernes Indkøb) rammeaftale inden for managementkonsulentydelser. Denne rammeaftale løfter udbudspligten, og giver direkte mulighed for at handle med hel- og halvoffentlige virksomheder. Aftalen bekræfter at vi har særlige kompetencer indenfor en lang række HR services så som: ledelses- og organisationsudvikling, forandringsledelse, konflikthåndtering, coaching, sparring m.m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venner af huset:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRANDAHL HR & COACHING  v/Annette Grandahl Larsen  telefon: +45 20 41 77 44  e-mail: annette@grandahl-hr.dk